Skip to main content

Ainutlaatuinen sisustus sisätiloihin – näin sen toteutat

Ainutlaatuinen sisustus sisätiloihin – näin sen toteutat

Tervetuloa Vincent van Robotin uusimpaan sisältöön! Haluamme jakaa sinulle vinkkejä ja ideoita ainutlaatuisen sisustuksen luomiseksi sisätiloihin. Teollamme tarjoamme maalatun seinän toiveidesi mukaan – unohtumaton taide muuttaa tilasi ihanasti kodikkaaksi ja tyylikkääksi. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaitteen ja tulostuspalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmillaan ja taiteellaan.

Maalaus melkein millä tahansa pinnalla

WallPenin avulla voimme tulostaa lähes millä tahansa pinnalla – oli kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Onko sinulla mielessäsi ovi, ikkuna, verhot, pöydät tai muut huonekalut, meidän Wall Printerimme yhdessä WallPenin kanssa pystyy tulostamaan taiteen, kuvat ja tekstiä myös niihin. Ainoana rajana on mielikuvitus. Meidän Wall Printerimme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on peräti neljä metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton. Tulostustekniikan vuoksi seinässä on aina pieniä marginaaleja, joissa kuvan tai tekstin tulostus ei ylety. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm vasemmalla ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu välittömästi. Tämän ansiosta tila on heti käyttövalmis, eikä hajuja tai liuottimia jää ilmaan. Muste kuivuu ja kestää naarmuja heti tulostuksen jälkeen. Tuotteemme sisältävät integroidut UV-kuivatuslamput, jotka varmistavat, että kuva tai teksti pysyy laadukkaana pitkään.

Oletko valmis tekemään tilastasi entistäkin upeamman ja uniikin? Vincent van Robotin avulla voit luoda sisätiloihin ainutlaatuisen ilmeen monipuolisilla seinämaalausvaihtoehdoilla. Voit olla varma laadukkaasta palvelusta, joka sopii kaikenlaisiin sisustustoiveisiin. Meidän ainutlaatuinen Wall Printerimme ja WallPen-tekniikka takaavat taiteen ja tulosteiden kestävyyden ja tarkkuuden. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meidän muuttaa visiosi todellisuudeksi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit