Skip to main content

Customize Your Walls with Vincent van Robot’s Wall Printer

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset on huippuluokan seinätauluja ja tulostuspalveluita tarjoava yritys, joka hyödyntää Vincent van Robotin WallPen-teknologiaa. Vincent van Robot tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa mukautetuilla suunnitteluilla ja taiteella.

Tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Suuret mahdollisuudet erikokoisille kuvauksille

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan ansiosta seinällä on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm vasemmalla seinässä ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste. Tulostukseen käytetään korkeasti pigmentoituja, ympäristöystävällisiä musteita, joten saat taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kuivuu heti laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit