Skip to main content

Digital Transformation with Vincent van Robot: Elevate Your Space with Custom Wall Art

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset ovat menneen ajan trendi, kun kyse on muokata tiloja visuaalisesti. Perinteiset seinäteippaukset ovat vähitellen väistymässä uudemman teknologian tieltä, ja uusin innovaatio tällä alalla on Vincent van Robotin tarjoama WallPen-tekniikkaa hyödyntävä seinätaiteen ja tulostuspalveluiden kokonaisuus. Vincent van Robot on yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisiin tiloihin ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan ja luoda niihin omannäköisiä custom-suunnitelmia ja taidetta.

Tulostus lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa käytännössä mille tahansa pinnalle, kuten puulle, laastille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printer, yhdessä WallPenin kanssa, voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Tulostuskorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi tulostetun kuvan tai tekstin ulottumattomiin jäävät aina pienet reunat. Tulostuksen marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Tuoreena heti tulostuksen jälkeen

Tulostuksessa käytetään runsaspigmenttistä, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit luoda taidetta seinille ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu tuota pikaa laitteen sisäänrakennettujen UV-kovetusten avulla ja on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmunkestävä.

[…]

(here you can continue with the remaining paragraphs and subtitles)

Aiheeseen liittyvät artikkelit