Skip to main content

Ihastuttava seinätaide mittatilaustyönä – Vincent van Robot tarjoaa ratkaisun

Ihastuttava seinätaide mittatilaustyönä – Vincent van Robot tarjoaa ratkaisun

Tyylikäs ja yksilöllinen seinätaide WallPen-teknologialla

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen upeita seinätaide- ja tulostuspalveluja, jotka mahdollistavat tilojen muokkaamisen omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella. WallPenin avulla yritykset, julkinen tila tai yksityishenkilöt voivat saada juuri haluamansa yksilöllisen seinätaiteen.

Tulosteet lähes millä tahansa pinnalla

Seinäpinnan tai tulostuskohteen materiaalilla ei ole merkitystä WallPenin kanssa. Voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerilla ja WallPenin avulla voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös oviin tai ikkunoihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostukseen. Kuvan maksimikorkeus on enintään 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinässä on aina pienet reunamarginaalit, joissa tulostuskuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostamiseen käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, jolloin saat seinällesi taidetta ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen alla, ja se on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robotin avulla voit toteuttaa uniikin ja näyttävän seinätaiteen omassa tilassasi. WallPen-teknologian ansiosta tulostusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja vain mielikuvitus asettaa rajat siitä, millaisen muodon ja ilmeen seinillesi haluat luoda. Olipa kyseessä yrityksen logo, tunnelmaa luova maisemakuva tai värikäs taideteos, Vincent van Robot tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen.

Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja kerro, millaisen seinätaiteen haluaisit luoda. Ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan ainutlaatuisen seinätaiteen, joka korostaa tilasi persoonallisuutta ja tyyliä.

Tilastasi Teoksesi – vincent van Robot

Aiheeseen liittyvät artikkelit