Skip to main content

Ikkunateippaus: Näyttävyyttä ja yksityisyyttä samassa paketissa

Ikkunateippaus tuo näyttävyyttä ja yksityisyyttä kotiisi

Onko kotisi ikkunat kaipaamassa uutta ilmettä? Haluatko samalla lisätä yksityisyyttä kotisi sisustukseen? Ikkunateippaus on ratkaisu, joka tarjoaa näyttävyyttä ja yksityisyyttä samassa paketissa. Vincent van Robotin ikkunateippauspalvelu hyödyntää WallPen-tekniikkaa, joka mahdollistaa upeiden kuvioiden ja tekstien tulostamisen ikkunoihin ja muihin pinnoille.

Monipuoliset mahdollisuudet ikkunateippauksen avulla

Ikkunateippauksen avulla voit luoda uniikin ilmeen kotiisi tai liiketilaasi. Vincent van Robotin Wall Printer tulostaa korkealaatuisia kuvioita ja tekstejä lähes mihin tahansa pintaan, kuten lasiin, muoviin, puuhun tai metalliin. Voit luoda ikkunoihin kauniita koristeita, mainoksia tai vaikka yrityksesi logon. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Wall Printer tarjoaa myös mahdollisuuden painaa suuria ja monimuotoisia kuvioita. Saat tulostettua jopa 4 metriä korkeita kuvia, ja tulostettavan leveyden suhteen olet täysin vapaa. Pientä marginaalia jää jokaisen tulosteen reunoille, jossa kuva tai teksti ei ulotu. Upeiden tulosteiden lisäksi Wall Printerin käyttämä ympäristöystävällinen muste kuivuu hetkessä ja on naarmuuntumaton.

Ympäristöystävällistä ja nopeaa ikkunateippausta

Vincent van Robotin ikkunateippauspalvelu käyttää korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, joka ei sisällä liuottimia tai ohentimia. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia taideteoksista ikkunoissasi ilman haitallisia kemikaaleja. Muste kuivuu välittömästi integroitujen UV-säteilylamppujen avulla, joten ikkunateippauksen jälkeen voit heti nauttia kuviosta ilman odottelua.

Oli tarpeesi sitten lisätä yksityisyyttä, tuoda näyttävyyttä tai mainostaa yritystäsi, Vincent van Robotin ikkunateippauspalvelu tarjoaa laadukasta ja monipuolista tulostusta ikkunoihin. Tartu tilaisuuteen ja luo uniikki ilme kotiisi tai liiketiloihisi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit