Skip to main content

Ekologinen vaihtoehto ikkunateippaukselle: Vincent van Robot

Vincent van Robot: Yksilöllistä seinämaalauksia ja tulostuksia varten

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosteet lähes millä tahansa pinnalla

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostukseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen tulostetun kuvan tai tekstin reunoilla on aina pieni reunus, joka ei ulotu aivan seinän ääriin. Reunus on 25 cm kattoon ja lattiaan, 6 cm vasemmalle seinän puolelle ja 10 cm oikealle puolelle.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taiteen seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivainten alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Muuttaaksesi tilasi ainutlaatuisella tavalla Vincent van Robot tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet luoda mukautettuja seinämaalauksia ja tulostuksia. Hyödynnä WallPenin monipuolisuutta ja tulosta kuvia, tekstejä ja taidetta haluamallesi pinnalle – olipa kyseessä työpaikka, julkinen tila tai oma koti.

Käytämme vain laadukkaita ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotta voimme taata tulostustemme kestävyyden ja tyylikkyyden. Vincent van Robotin ammattitaitoinen tiimi on valmiina auttamaan sinua luomaan juuri sellaisen ilmeen tilaasi kuin haluat. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna mielikuvituksesi lentää uusilla seinämaalauksilla ja tulostuksilla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit