Skip to main content

Lapsena haaveilit ravintolasta jonka seinät olisi yksiväriset ja tylsät? No et hemmetti todellakaan haaveillut.

Vincent van Robot on suomalainen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja tylsien pystypintojen eli esim. ”maalarinvalkoisten” seinien kaunistamiseen. Yrityksen tavoitteena on luoda kauneutta ja inspiraatiota tiloihin helpolla ja edullisella tavalla. Olipa kyseessä sitten ravintola, hotelli tai toimistotila, Vincent van Robot auttaa herättämään tyhjät ja tylsät pinnat eloon.

Lapsena haaveilit ehkä ravintolasta, jonka seinät olivat yksiväriset ja tylsät?

Ehkä vieläkin tai sitten et. Vincent van Robot tarjoaa ainakin toisen vaihtoehdon. Olipa kyseessä moderni ja tyylikäs sushi-ravintola tai viihtyisä ja lämminhenkinen perheravintola, sisustus on tärkeä osa ravintolan tunnelmaa ja asiakaskokemusta. Vincent van Robotin avulla voit luoda omaa uniikkia tyyliäsi ilman suurta budjettia tai pitkää remonttia. Ravintoloiden sisustus on erityisen tärkeää, sillä se luo ensivaikutelman asiakkaille. Vincent van Robot tarjoaa monipuolisia tapoja nostaa tilan viihtyisyyttä ja raikastaa ilmettä.

”Olisipa se edes saastuttavaa ja hankalaa!” No ei osata edes sitä.

Yksi Vincent van Robotin suurimmista eduista on sen ekologisuus. Maalausrobotti käyttää vesipohjaisia maaleja ja kumminkin lupaamme seinäprintille pitkäaikaisen kestävyyden ilman rumia kiinnitysjälkiä, repsottavia tarran kulmia tai roikkuvia banderolleja.

Autaamme sinua luomaan uniikin ravintolakokemuksen

Vincent van Robot haluaa auttaa sinua luomaan ravintolastasi paikan, jossa asiakkaat viihtyvät ja palaavat takaisin. Toki sinun vastuulle jää asiakkaiden palvelu, sekä olut kylmänä ja ruoka maistuvana. Tarjoamme ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi. Ota yhteyttä meihin ja kerro meille ideasi ravintolasi sisustamisesta. Yhdessä luomme kauniin, inspiroivan ja uniikin tilan, joka jää ihmisten mieliin.

Tarjoamme ratkaisuja myös muihin tiloihin, kuten hotelleihin, toimistoihin ja liiketiloihin. Vincent van Robotin avulla voit luoda kauneutta ja harmoniaa ympärillesi, oli kyseessä sitten pieni tai suuri tila. Olemme apunasi luomassa kauniimpaa maailmaa yksi seinä kerrallaan. Luit tänne saakka? Aika korni toi vika lause vai mitä? Pitäisköhän se poistaa. Ja vieläkin jatkat lukemista? Ai miksi kuvassa on Super Mario kavereineen? No miksi ei, kai sitä nyt yrittäjä saa laittaa minkä kuvan itse haluaa. Onko jo liikaa kysymysmerkkejä? Yksi vielä, aletaanko hommiin?

Aiheeseen liittyvät artikkelit

muraali, ravintolan sisutaminen, seinämaalaus, seinäprinttaus, sisätilan opasteet, sisustus, uniikki sisustus