Skip to main content

Innovative Wall Art Solutions with Vincent van Robot’s WallPen Technology

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset ovat vanhanaikaista! Vincent van Robotin WallPen-tekniikka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja seinätaiteeseen ja tulostukseen. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöityjen suunnitelmien ja taideteosten avulla.

Tulosteet lähes millä tahansa pinnalla. WallPenin avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Näiden lisäksi Wall-tulostimella voidaan tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, rullaverhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall-tulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetty pigmenttinen ja ympäristöystävällinen muste kuivuu välittömästi Wall-tulostimen integroitujen UV-kuivauslamppujen avulla. Muste on kuivunut ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen, joten voit ihailla taidetta seinälläsi ilman liuottimia tai ohentimia! Muste on myös hajuton, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon sisätiloihin.

Innovatiivinen tekniikka avaa uusia mahdollisuuksia

Vincent van Robotin WallPen-tekniikka avaa uudenlaisia mahdollisuuksia luovuudelle. Voit muuttaa tylsän seinän kauniiksi taideteokseksi, luoda ainutlaatuisia sisustuselementtejä ja räätälöityjä kuvia. Tulostustekniikan avulla voit myös helposti päivittää tilojasi tarvittaessa tai lisätä brändäämistä yrityksesi tiloihin. Vincent van Robot tarjoaa ammattitaitoista suunnittelua ja palvelua, jotta voit toteuttaa täysin uniikin näkemyksen tilaasi.

Luo persoonallinen ilme tiloihisi

Vincent van Robotin WallPen-tekniikan avulla voit luoda persoonallisen ilmeen tiloihisi. Voit valita juuri sinulle sopivan kuvan, grafiikan tai logon ja muuttaa sen taideteokseksi, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja brändiäsi. WallPenin avulla voit toteuttaa mielikuvituksesi rajattomat mahdollisuudet ja luoda tilojesi henkilökohtaisen ilmeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit