Skip to main content

Julkisen tilan sisustus: Luova tapa sisustaa tilaa Vincent van Robotin avulla

Julkisen tilan sisustus: Luova tapa sisustaa tilaa Vincent van Robotin avulla

Tervetuloa Vincent van Robotin verkkosivuille! Olemme johtava yritys seinämaalauspalveluiden tarjoamisessa asiakkaillemme. Tarjoamme innovatiivisia palveluja WallPen-tekniikan avulla, joka mahdollistaa ainutlaatuisten seinätaideteosten ja painopalvelujen luomisen. Meidän avullamme voit muokata tilasi haluamallasi tavalla ja luoda täysin yksilöllisiä ja räätälöityjä sisustusratkaisuja yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille. Toteutamme laadukkaita ja huomiota herättäviä teoksia, jotka luovat tilaan välittömästi vaikuttavan ilmapiirin.

Prints on almost any surface

WallPen-tekniikka mahdollistaa lähes minkä tahansa pinnan painamisen. Olipa kyseessä puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli, me pystymme luomaan mahtavan seinätaideteoksen haluamallesi pinnalle. Wall Printerin ansiosta voimme myös tulostaa kuvia, tekstiä ja taidetta myös oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytälevyihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat siinä, mille pinnalle haluat luoda taideteoksesi.

Vincent van Robotin avulla voit ottaa tilan sisustamisen uudelle tasolle. WallPen-tekniikka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien painamiselle. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja painettava leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pienet marginaalit, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. WallPen-tekniikka tarjoaa näin huomattavasti joustavuutta ja mahdollistaa ainutlaatuisen lopputuloksen.

Instantly dry, environmentally friendly ink

Vincent van Robotin seinämaalauspalvelussa käytämme erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta. Näin saat taidetta seinällesi ilman liuotteita tai ohentimia. Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Näin saat välittömästi nauttia taideteoksesi kauneudesta ja kestävyydestä.

Vincent van Robot tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda tilaan persoonallisuutta, luovuutta ja vaikuttavuutta. WallPen-tekniikan avulla voimme luoda ainutlaatuisia ja räätälöityjä sisustusratkaisuja, joilla muutat tilasi kokonaan uudeksi. Jos haluat kokea maalaustaiteen lumon modernilla ja innovatiivisella tavalla, ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna meidän auttaa sinua luomaan ainutlaatuinen tila juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit