Skip to main content

Kaunista seinät ammattilaisen avulla: Vincent van Robotin tarjoamat seinämaalauspalvelut

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset on erittäin suosittu ja innovatiivinen palvelu, jota tarjoaa Vincent van Robot. Tämä yritys hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Yksi Vincent van Robotin tarjoamista suurista eduista on kyky tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös oville, ikkunoille, sälekaihtimille, pöytätasoille ja muille kalusteille. Vain mielikuvitus on rajana!

Vincent van Robotin tarjoamat seinämaalauspalvelut

Vincent van Robotin seinämaalauspalvelut tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Tulostetun kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikealla puolella.

Tulostuksen jälkeen käytetään voimakaspigmentoituja ja ympäristöystävällisiä musteita, joten voit nauttia taideteoksesta seinälläsi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuominaisuuksiltaan neutraali muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen alla ja kuivuu ja kestää naarmuja välittömästi tulostuksen jälkeen.

Related Articles