Skip to main content

Kaunista seinät ammattilaisen avulla: Vincent van Robotin tarjoamat seinämaalauspalvelut

Ekologinen tapa korvata seinäteippaukset

Vincent van Robotin tuottamat suurkuvatulosteet seinäpinnoille ovat erittäin suosittu ja innovatiivinen palvelukonsepti, joka rasittaa jättimäisen kuvan tuottamisenkin kohdalla ympäristöä minimaalisen vähän. Tämä tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia ympäristöä ajatteleville yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat luoda tiloistaan mahdollisimman viihtyisät pienillä kustannuksilla.

Yksi Vincent van Robotin tarjoamista suurista eduista on kyky tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, esimerkkinä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli.

Vincent van Robotin tarjoamat seinämaalauspalvelut

Vincent van Robotin seinämaalauspalvelut tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Tulostetun kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikealla puolella.

Tulostuksen jälkeen käytetään voimakaspigmentoituja ja ympäristöystävällisiä musteita, joten voit nauttia taideteoksesta seinälläsi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuominaisuuksiltaan neutraali muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen alla ja kuivuu ja kestää naarmuja välittömästi tulostuksen jälkeen. Suurkuvatulostaminen voi olla myös ympäristöystävällistä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit