Skip to main content

Kestävä ja laadukas wall painting – Vincent van Robot takaa tyytyväisyyden

Kestävä ja laadukas wall painting – Vincent van Robot takaa tyytyväisyyden

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin, jossa esittelemme laadukkaan ja kestävän wall painting -palvelumme. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaide- ja tulostuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Prints on almost any surface

Pintamateriaalilla ei ole väliä. WallPenin avulla voit tulostaa käytännössä millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla WallPen voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineille, kuten ovilevyille, ikkunoille, sälekaihtimille, pöytätasoille ja muulle kalustolle. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikasta johtuen seinän reunoille jää aina pienet marginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Instantly dry, environmentally friendly ink

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten saat taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-valojen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Korkealaatuinen ja ammattitaitoinen palvelu

Meille Vincent van Robotilla asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme korkealaatuista ja ammattitaitoista palvelua, joka varmistaa, että jokainen wall painting -projekti toteutetaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käytämme vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja tekniikoita varmistaaksemme, että lopputulos on kestävä ja näyttävä.

Kokoa tilaasi vastaava uniikki seinätaide

Vincent van Robotin avulla voit luoda tilaasi täysin omintakeisen ilmeen. Teemme asiakkaan toiveiden mukaisia räätälöityjä wall painting -toteutuksia, jotka voivat sisältää yrityksen logoja, kuvia, grafiikkaa tai tekstejä. Autamme sinua luomaan tilaasi henkilökohtaista tunnelmaa ja erottumaan massasta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit