Skip to main content

Kokonaan uusi ulottuvuus kodin sisustukseen – Vincent van Robotin taidemaalaus

Kokonaan uusi ulottuvuus kodin sisustukseen – Vincent van Robotin taidemaalaus

Vincent van Robot tarjoaa innovatiivista seinämaalauspalvelua WallPen-tekniikan avulla. Tämä mahdollistaa asiakkaille upeiden seinätaiteiden ja painotöiden toteuttamisen, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille halukkaille transformoida tilansa omilla suunnitelmilla ja taiteella.

Painatus lähes mille tahansa pinnalle

Seinän tai painatuskohteen materiaalilla ei ole väliä. WallPen-tekniikalla voit painattaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Lisäksi Wall Printerin avulla, yhdessä WallPenin kanssa, voit painattaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineille, kuten oville, ikkunoille, sälekaihtimille, pöydille ja muulle kalustukselle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Seinäprinterimme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet painattaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja painatuksen leveys on täysin rajoittamaton! Painotekniikan johdosta seinällä on aina pienet marginaalit, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemman seinän sivulla ja 10 cm oikealla seinän sivulla.

Välittömästi kuivaava ja ympäristöystävällinen muste

Painatuksessa käytetään korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, mikä mahdollistaa seinätaiteen ilman liuottimia tai ohentimia. Hajuaton muste kovettuu välittömästi sisäänrakennettujen UV-kovetinlampun avulla, ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit