Skip to main content

Kuinka Vincent van Robot tulostaa muraaleja eri materiaaleille

Vincent van Robot ja WallPen – laadukasta huonekalujen taiteilua

Vincent van Robot on johtava toimija huonekalujen taiteilun alalla. Hyödyntäessään WallPen-teknologiaa yritys tarjoaa asiakkailleen erinomaisia seinätaidetta ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa räätälöidyillä malleilla ja taideteoksilla.

Vincent van Robotin avulla voit tulostaa käytännössä millä tahansa pinnalla. WallPenin avulla on mahdollista tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPenin avulla seinäprintteri voi myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä esimerkiksi oville, ikkunoille, rullaverhoille, pöytätasoille ja muille huonekaluille. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat.

Enintään 4 metrin korkeus, rajaton leveys

Seinäprintteri tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan enimmäiskorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian ansiosta seinässä on aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Vincent van Robotin tarjoama WallPen-teknologia tarjoaa huippuluokan painolaadun ja huolellisuuden. Tulosteet ovat tarkkoja ja värikylläisiä, joten ne sopivat täydellisesti minkä tahansa tilan sisustamiseen. Painetun kuvan tai tekstin reunoilla oleva pieni marginaali ei vaikuta itse tulosteen laatuun tai näyttävyyteen. Voit luottaa siihen, että Vincent van Robotin tarjoama huonekalujen taiteilu täyttää kaikki laatu- ja tyylivaatimukset.

Kuivuu välittömästi, ympäristöystävällinen muste

Vincent van Robot käyttää tulostamiseen ympäristöystävällistä mustetta, joka on erittäin pigmentoitua. Näin saat taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuvedoton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-valolamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostamisen jälkeen.

Voit olla huoletta, sillä ympäristöystävällinen muste ei jätä haitallisia jäämiä tai hajuja. Voit nauttia taideteoksestasi seinälläsi välittömästi sen tulostamisen jälkeen. Vincent van Robotin tarjoama taideteosten painaminen on helppoa, nopeaa ja ympäristöystävällistä aina ensimmäisestä tilauksesta alkaen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit