Skip to main content

Kustomoitu seinätaide: Luo persoonallisuutta tilaasi seinämaalauksilla

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Vincent van Robot on johtava yritys seinämaalausten ja tulostuspalveluiden tarjoajana hyödyntäen WallPen-tekniikkaa. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulostus lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä puu, laasti, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printer pystyy tulostamaan taidetta, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muuhun kalusteisiin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana – Voit luoda ainutlaatuisia teoksia ja muokata tilaa täysin omien mieltymystesi mukaan.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Taulun maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinälle jää aina pieniä marginaaleja, joissa tuloste tai teksti ei ulotu. Katto- ja lattiarajassa marginaalit ovat 25 cm, vasemmalla puolella 6 cm ja oikealla puolella 10 cm.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit tuoda taiteen seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita. Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen avulla ja on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Vincent van Robotin avulla voit toteuttaa kaikki sisustusunelmasi, loihditaanpa sitten upeita maisemia, graafisia kuvioita tai inspiroivia sanontoja. WallPenin teknologian ansiosta tilasi muuttuu persoonallisemmaksi ja ainutlaatuisemmaksi kuin koskaan ennen. Tarjoamme sinulle korkealaatuisia tulostus- ja muokkausmahdollisuuksia, joita ei muilla tulostustekniikoilla ole tarjota.

Aiheeseen liittyvät artikkelit