Skip to main content

Kuvallinen seinätapetointi: Brändää tilasi omannäköiseksi

Kuvallinen seinätapetointi: Luo tilallesi ainutlaatuinen ilme Vincent van Robotin avulla

Tilaa on monia tapoja tehdä omannäköiseksi, ja yksi tehokkaimmista tavoista on seinätapetointi kuvilla. Vincent van Robotin avulla voit luoda tilallesi täysin uniikin ilmeen ja brändätä sen omannäköiseksesi. Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja painopalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Printtaa lähes mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit printata lähes mille tahansa pinnalle, oli kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voit myös printata taidetta, kuvia ja tekstejä esimerkiksi ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytälevyjen ja muiden huonekalujen pinnalle. Ainoa rajoite on mielikuvitus!

Jopa 4 metrin korkeus ja rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja erimuotoisten kuvien printtaamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja printtauksen leveys on täysin rajaton! Painotekniikan vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa printattu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunasta, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuiva, ympäristöystävällinen muste

Printtauksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva sekä naarmuuntumaton heti printtauksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit