Skip to main content

Parempi lopputulos kuin kuviotapetoinnilla ja kaiken lisäksi ilman tapetoinnin tuskaa.

Seinätapetointia parempi lopputulos ilman tapetoinnin tuskaa

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan! Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisia seinätulostuspalveluita hyödyntäen innovatiivista WallPen-teknologiaa. Voimme muuntaa tilasi ja luoda räätälöityjä ilmeitä sekä taideteoksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille.

Laadukkaampi lopputulos kuin tapetoinnilla

Kun valitset meidät, voimme toteuttaa sisustusprojektisi millä tahansa pinnalla. WallPenin avulla voimme painaa kuvan tai tekstin lähes mille tahansa materiaalille, esimerkiksi puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Lisäksi seinätapetoinnin lisäksi Wall Printer voi tulostaa taidetta ja kuvia myös oviin ja ikkunoihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoihin jää aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Painamiseen käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten saat taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajusteeton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostamisen jälkeen. Tilaasi ei siis tarvitse sulkea nykyaikaisen ”tapetointiprojektisi” ajaksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit