Skip to main content

Kuvallinen seinätapetointi yrityksen lounastilassa: Hyvä mieli joka lounashetkellä

Vincent van Robot: Kuvallinen seinätapetointi yrityksen lounastilassa

Vincent van Robot on johtava yritys, joka tarjoaa laadukkaita seinätaide- ja tulostuspalveluita hyödyntäen WallPen-tekniikkaa. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella. Meillä vain mielikuvitus on rajana.

Kustomoidut seinätapetit lounastilassasi

Yrityksen lounastila on paikka, jossa työntekijät kokoontuvat nauttimaan päivittäisestä lounaastaan ja lepäämään hetken työn lomassa. Seinätapetointi lounastilassa luo miellyttävän ja inspiroivan ilmapiirin, joka vaikuttaa positiivisesti työntekijöiden hyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Vincent van Robotin ammattitaitoiset käsityöläiset voivat toteuttaa kuvallisen seinätapetoinnin yrityksen lounastilaan. WallPen-teknologian avulla pystymme tulostamaan lähes millä tahansa materiaalilla, joten seinän pintamateriaali ei ole ongelma. Voimme toteuttaa seinätapetoinnin esimerkiksi puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Lisäksi Wall Printerin avulla voimme tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös muihin esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Räätälöidyt ratkaisut ja huippulaatuinen tulos

WallPenilla toteutettu kuvallinen seinätapetointi lounastilassa tuo huippulaatuisen lopputuloksen. Tulostamme käyttämällä ympäristöystävällisiä, voimakkaan pigmentoituja musteita, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimien tai ohentimien hajuja! Muste kuivuu välittömästi integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla laitteessamme ja on kuiva sekä naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen.

Vuosien kokemus alalta ja uusin WallPen-teknologia yhdistyvät Vincent van Robotin palveluissa, jotta saamme aikaan räätälöityä seinätapetointia, josta voit nauttia yrityksen lounastilassa. Tarjoamme asiakkaille korkealaatuisia ratkaisuja, jotka tuovat iloa ja inspiroivat kaikkina lounashetkinä. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua luomaan hyvä mieli joka lounashetkellä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit