Skip to main content

Luo ainutlaatuista tunnelmaa Muraaliprinttauksella Vincent van Robotilla

Luo ainutlaatuista tunnelmaa Muraaliprinttauksella Vincent van Robotilla

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan, jossa luomme ainutlaatuista tunnelmaa Muraaliprinttauksen avulla. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidetta ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkitiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Muraaliprinttauksen avulla voimme luoda upeita kuvioita ja kuvitusta lähes kaikkiin pinta- ja esine-alamateriaaleihin. Olipa kyseessä puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli, WallPen mahdollistaa painamisen lähes mille tahansa pinnalle. Lisäksi Wall-tulostin, WallPenin avulla, voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Max 4 metrin korkeus, rajaton leveys

Wall-tulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikealla puolella.

Instantly dry, environmentally friendly ink Highly pigmented, environmentally friendly ink is used for printing, so you can have art on your wall without solvents or thinners! Odorless ink cures instantly under the integrated UV curing lamps in the device and is dry and scratch-resistant immediately after printing.Laadukkaaseen lopputulokseen päästään käyttämällä korkean pigmentin omaavaa, ympäristöystävällistä mustetta. WallPenin UV-kuivain valohoitaa musteen välittömästi tulostamisen jälkeen, ja lopputyön tulos on heti kuiva ja naarmuuntumaton. Voit siis saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita!

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme upeita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Vincent van Robotin Muraaliprinttaus mahdollistaa luovuuden vapaan kulun, olipa kyse kodin sisustusprojektista, liiketilan brändäyksestä tai julkisen tilan visuaalisesta elävöittämisestä. Luo ainutlaatuista tunnelmaa Muraaliprinttauksella Vincent van Robotilla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit