Skip to main content

Luo inspiroiva ja tyylikäs toimistotila WallPenin avulla

Vincent van Robot – Luo inspiroiva ja tyylikäs toimistotila

Vincent van Robot on johtava toimija seinämaalauksiin erikoistuneessa teollisuudessa. Hyödyntäen WallPen-teknologiaa, tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluiden ratkaisuja tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan omilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosta miltei mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla on mahdollista tulostaa lähes mille tahansa pinnalle – olipa kyseessä sitten puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPen ei rajoitu vain seinien tulostamiseen, vaan sen avulla voidaan painaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös esimerkiksi ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pintaan. Ainoa rajoittava tekijä on mielikuvitus. Vain 4 metrin korkeuden maksimiraja, rajaton leveys Seinätulostin tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Maksimikorkeus kuvassa on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen jokaisen seinän reunoilla on pieni marginaali, johon tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian rajalla, 6 cm vasemmassa seinässä ja 10 cm oikeassa.

Tuoreena kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Käytämme tulostuksessa korkealaatuista, ympäristöystävällistä mustetta, joka on voimakkaasti pigmentoitua, joten sinulla voi olla taidetta seinässäsi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovetuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia tuoreesta seinätaiteesta heti sen valmistumisen jälkeen, ilman pitkää kuivumisaikaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit