Skip to main content

Luo vaikutelmaa upealla seinämaalauksella toimitiloihin

Vincent van Robot: Luo vaikutelmaa upealla seinämaalauksella toimitiloihin

Vincent van Robot on johtava toimija seinämaalauksiin erikoistuneella alalla. Hyödyntäen innovatiivista WallPen-tekniikkaa, tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluita. Mahdollistamme erilaisia mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulostuslähes millä tahansa materiaalilla

WallPenin avulla voimme tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPenin avulla voimme tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin kalusteisiin. Vain mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostukseen. Kuva voi olla enintään 4 metriä korkea, ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian ansiosta seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Käytämme tulostuksessa korkeasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten saat seinällesi taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kiinnityslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Vincent van Robot tarjoaa alan huippuluokan palvelua, joka auttaa sinua luomaan vaikutelmaa upealla seinämaalauksella toimitiloissasi. Tarjoamme lukemattomia mahdollisuuksia räätälöityjen suunnitelmien ja taiteen avulla, ja WallPenin ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa tulostuksen lähes millä tahansa materiaalilla. Käytämme ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu välittömästi, joten projektit valmistuvat nopeasti ja työ tiloissasi voi jatkua sujuvasti. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja muuta tilasi ainutlaatuisella tavalla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit