Skip to main content

Luovaa sisustamista: Seinätulostusmahdollisuudet Vincent van Robotin kanssa

Idea Subtitles

Tarjoamme luovia sisustusvaihtoehtoja

Vincent van Robot tarjoaa asiakkailleen erinomaisia ​​seinätaiteen ja painopalveluja WallPen-teknologian avulla. Tämä mahdollistaa laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella. WallPenin avulla voit tulostaa lähes millaiselle tahansa pinnalle, kuten puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printer, WallPenin avulla, voi tulostaa myös taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan ​​mielikuvituksesi asettaa rajat.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien painamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja painoleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Reunus on 25 cm katon ja lattian suhteen, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuttomat musteet kuivuvat välittömästi laitteen sisäänrakennetuilla UV-kuivatuslampuilla ja ovat heti tulostuksen jälkeen kuivia ja naarmuuntumattomia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit