Skip to main content

Luovuus ei tunne rajoja: Muraalit kaikenlaisille pinnoille Vincent van Robotilta

Vincent van Robot – Muraalit kaikenlaisille pinnoille

Vincent van Robot on edelläkävijä seinämaalauksissa tarjoten asiakkaille poikkeuksellisia seinätaidetta ja painopalveluita WallPen-teknologian avulla. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosta melkein millä tahansa pinnalla

Pinnan materiaalilla ei ole väliä – WallPenilla voit tulostaa melkein millä tahansa pinnalla, kuten puulla, kipsillä, betonilla, lasilla, muovilla, kivellä, tiilellä tai metallilla. Wall Printerin avulla WallPen voi myös tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, rullaverhoihin, pöytälevyihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Neljän metrin maksimikorkeus, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa neljä metriä, ja tulostuksen leveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ylety. Marginaali kattoa ja lattiaa kohti on 25 cm, vasenta seinänreunaa kohti 6 cm ja oikeaa seinänreunaa kohti 10 cm.

Välittömästi kuivaava, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen alla ja on kuiva ja naarmunkestävä välittömästi tulostuksen jälkeen.

Oletko siis yritys, julkinen tila tai yksityishenkilö, joka haluaa luoda ainutlaatuisen ilmeen tiloihinsa? Vincent van Robot ja WallPen-tekniikka takaavat sinulle laadukkaita ja vaikuttavia seinämaalauksia millä tahansa pinnalla. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna meille mahdollisuus tuoda luovuutesi eloon seinillesi ja esineisiisi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit