Skip to main content

Maaginen Muraali: Taikaa seinällesi Vincent van Robotin nykyaikaisesta ”sulkakynästä”

Muraali: Taikaa seinällesi Vincent van Robotin tekniikalla

Muraalit ovat vaikuttava tapa tuoda taikuutta ja taidetta seinillesi. Vincent van Robotin ainutlaatuisen WallPen-teknologian avulla voit luoda upeita muraaleja ja kustomoituja kuvia, jotka muuttavat tilasi täysin. Olipa kyse sitten yrityksestä, julkisesta tilasta tai yksityisestä kodista, tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia muokata tilaa uniikeilla suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Vincent van Robot: Muraalien taikaa

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaideteoksia ja tulostuspalveluita. Meiltä löytyy laaja valikoima mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan uniikilla suunnittelulla ja taiteella. Voimme tulostaa lähes mille tahansa materiaalille, olipa kyse puusta, kipsistä, betonista, lasista, muovista, kivestä, tiilestä, peiliteräksestä tai metallista.

Vincent van Robotin avulla voit luoda upeita muraaleja, kustomoituja kuvia ja suunnitella omia taideteoksia. Vincent van Robot tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan enimmäiskorkeus on jopa 4 metriä, eikä tulostuksen leveydelle ole rajoituksia! Huomaathan, että tulostuksen teknologiasta johtuen seinien reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katto- ja lattiapinnoissa, 6 cm vasemmassa reunassa ja 10 cm oikeassa reunassa.

Heti kuiva, ympäristöystävällinen muste

Tulostaminen Vincent van Robotin avulla ei vaadi haitallisia liuottimia tai ohenteita. Käytämme erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joka kuivuu välittömästi sisäänrakennettujen UV-kovetuslamppujen alla. Tulostusjälki on heti kuiva ja naarmuuntumaton. Voit saada taidetta seinällesi ilman hajuja tai kemiallisia yhdisteitä, jolloin voit nauttia tilan muutoksesta ja luovasta ilmaisusta huolettomasti.

Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisia muraalipalveluita. Oletpa sitten luomassa inspiroivaa työympäristöä, elävää rappukäytävää tai luovaa kotia, meillä on osaava tiimi ja teknologia tarjota erinomaista tulosta. Voit luottaa meihin tuomaan seinällesi taian ja taidokkaasti toteutetun muraalin, joka herättää tilan henkiin ja jättää unohtumattoman vaikutuksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit