Skip to main content

Maalattu seinä – Luo persoonallisuutta kotiisi Vincent van Robotin avulla

Maalattu seinä – Luo persoonallisuutta kotiisi Vincent van Robotin avulla

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin, jossa kerromme sinulle maalatun seinän taianomaisesta maailmasta. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluja, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Maalaukset lähes mille tahansa pinnalle

Pinnan materiaali ei ole este WallPenin kanssa. Voit painaa lähes millä tahansa materiaalilla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla WallPen voi painaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, verhoihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien painamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja painoleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinämän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattialla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuiva, ympäristöystävällinen muste

Käytämme tulostukseen vahvasti pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovettavien lamppujen alla ja se on heti tulostamisen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua

Vincent van Robotin ammattitaitoinen tiimi on valmiina auttamaan sinua luomaan ainutlaatuisen ja persoonallisen maalatun seinän kotiisi. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun toiveidesi mukaisen taideteoksen. Tarjoamme myös konsultointia värien ja kuvioiden valinnassa sekä käytännön neuvoja seinämaalausta varten.

Maalattu seinä – huomioi nämä asiat

Ennen kuin päätät maalata seinäsi Vincent van Robotin avulla, muista huomioida seuraavat seikat:
1. Varmista, että seinäsi on puhdas ja tasainen ennen painamista.
2. Suoja pintaa, johon et halua painaa.
3. Anna kuvan kuivua kunnolla ennen kuin liikutat tai kosketat sitä.
4. Muista, että painettu kuva voi vaikuttaa tilan akustiikkaan ja valaistukseen.
5. Ole rohkea ja anna luovuutesi lentää – maalattu seinä voi olla upea keskipiste kodissasi!

Ota yhteyttä ja tilaa maalattu seinäsi!

Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna meidän auttaa sinua luomaan persoonallisuutta kotiisi maalatun seinän avulla. Yhdessä voimme tehdä unelmistasi totta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit