Skip to main content

Maalatut seinät – Muuta tilasi taidegalleriaksi Vincent van Robotin avulla

Maalatut seinät – Muuta tilasi taidegalleriaksi Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaide- ja painopalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosteita lähes millä tahansa pinnalla

Seinän tai tulostuskohteen pinta-aineella ei ole merkitystä. WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, laasti, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esineisiin kuten oviin, ikkunoihin ja pöytätasoihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisille ja -muotoisille kuvien tulostamiselle. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinillä on aina pieniä reunamarginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katossa ja lattiassa, 6 cm vasemmalla seinän sivulla ja 10 cm oikealla sivulla.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten saat seinällesi taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit