Skip to main content

Mukautettu seinätaide: Uniikit kuvat ja designit juuri sinun tilaasi

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille seinäkoristeluille. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätaidetta ja painopalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa uniikeilla suunnitelmilla ja taiteella.

Mukautettu seinätaide jokaiseen tilaan

WallPenin avulla voimme painaa melkein mille tahansa pinnalle, kuten puulle, rapatulle pinnalle, betoniin, lasiin, muoviin, kiveen, tiilelle tai metallille. Wall Printerin ja WallPenin avulla voimme tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit myös muihin kohteisiin, kuten oviin, ikkunoihin, säleiköihin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Painetun kuvan tai tekstin reunoilla on aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. Tämä tulee huomioida suunnitellessa suurikokoisia painatuksia.

Sisustaminen luontoystävällisesti ja hajuttomasti

Painatukseen käytetään korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit luoda taidetta seinällesi ilman liuotteita tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteessa integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva sekä naarmuuntumaton heti tulostamisen jälkeen. Tämä tekee sisustuksesta vaivatonta ja nopeaa, ilman pitkää odottelua.

Uniikki seinätaide luomaan tunnelmaa

Mukautettu seinätaide tarjoaa arvoa ja persoonallisuutta tilaan. Voit luoda yksilöllisen ilmeen ja tunnelman esimerkiksi yrityksen tai kodin sisustukseen. Voit valita valmiista suunnitelmista tai luoda oman idean mieltymystesi mukaan. Vincent van Robotin asiakaspalvelutiimi auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ja tarjoaa asiantuntevaa opastusta koko prosessin ajan.

Asiakaslähtöinen suunnittelu ja toteutus

Vincent van Robotin ammattitaitoiset suunnittelijat ja tiimi ovat valmiina auttamaan sinua saamaan unelmiesi seinätaide. Ymmärrämme, että jokainen tila on erilainen, ja siksi räätälöimme jokaisen suunnitelman täyttämään asiakkaan yksilölliset tarpeet. Voimme luoda kauniita maisemia, taideteoksia tai yrityksen brändi-ilmeeseen sopivia painatuksia.

Luo näyttävä ja persoonallinen tila Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset -palvelun avulla. Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja jaa asiakkaillesi tai vierailijoillesi ainutlaatuinen kokemus täysin räätälöidystä seinätaiteesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit