Skip to main content

Muokattu seinämaalaus: Tee tilastasi tai yrityksestäsi ainutlaatuinen

Vincent van Robot: Tee seinämaalaus tilastasi tai yrityksestäsi ainutlaatuinen

Vincent van Robot on johtava yritys seinämaalausten parissa hyödyntäen WallPen-teknologiaa. Tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluja, jotka mahdollistavat tilojen muokkaamisen mieleiseksi räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella. Tilatessa Vincent van Robotilta saat mahdollisuuden tehdä tilastasi tai yrityksestäsi ainutlaatuisen.

Tulosta melkein millä tahansa pinnalla

WallPenin avulla voit tulostaa melkein millä tahansa pinnalla, olipa kyseessä puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla WallPen pystyy tulostamaan taiteen, kuvat ja tekstit myös esineille, kuten ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pinnalle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Maksimi korkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, kun taas tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian ansiosta seinässä on aina pieniä marginaaleja, joihin tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, vasemmalla puolella 6 cm ja oikealla 10 cm.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytämme voimakaspigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit nauttia taiteesta seinälläsi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kovettavien lamppujen alla ja on heti tulostamisen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Aiheeseen liittyvät artikkelit