Skip to main content

Muraali

Vincent Van Robot: Ylivertainen seinämaalaus tekniikka käytössäsi

Vincent Van Robot on alan johtava yritys seinämaalauksen ja tulostuspalveluiden tarjoajana. Hyödyntämällä WallPen-tekniikkaa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme poikkeuksellisen tasokkaita seinätaide- ja tulostuspalveluita, jotka tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille sekä yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan mukautetuilla kuvilla, seinäteksteillä ja taiteella.

Tulosta melkeinpä millä tahansa pinnalla

Materiaalilla, jolla seinä tai tulostusobjekti on päällystetty, ei ole merkitystä. WallPenin avulla voit tulostaa melkeinpä millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli.  Ainoa rajoitus on mielikuvitus.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja erimuotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan ansiosta seinässä on aina pieni reuna, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivaava, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taideteoksia seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuttomat musteet kuivuvat välittömästi laitteen integroituun UV-kuivauslamppuun ja ovat heti tulostuksen jälkeen kuivia ja naarmuuntumattomia.

Valitessasi Vincent Van Robotin sinun ei tarvitse tehdä kompromissia seinämaalauksen tai tulostuspalveluiden laadun suhteen. Tarjoamme sinulle sekä teknistä ylivertaisuutta että luotettavaa palvelua, jotta voit muuttaa tilasi uniikiksi. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja tilataksesi omat räätälöidyt seinämaalauksesi tai tulostuksesi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit