Skip to main content

Muraali: Uusi tapa luoda yksilöllistä sisustusta Vincent van Robotin avulla

Muraali: Uusi tapa luoda yksilöllistä sisustusta Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisia seinätaidetta ja painopalveluja hyödyntäen WallPen-teknologiaa, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella. Vincent van Robot on eturintamassa seinämaalausalalla, tarjoten innovatiivisia ratkaisuja painettavien pintojen suhteen.

Painatukset lähes kaikille pinnoille

WallPen-tekniikan avulla voit painaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, tasoille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printer mahdollistaa myös taideteosten, kuvien ja tekstien painamisen esineille, kuten ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden kalusteiden pintaan. Ainoa rajana on mielikuvitus.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja erimuotoisten kuvien painamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja painoleveys on täysin rajoittamaton! Painotekniikan vuoksi seinällä on aina pieniä marginaaleja, joissa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaalin koko on 25 cm katon ja lattian suhteen, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Painatuksiin käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit sisustaa seinäsi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit