Skip to main content

Muraali Vincent van Robot


Muraali Vincent van Robot

Vincent van Robot on johtava toimija muunneltujen kuvien ja seinämaalausten alalla. Käytämme edistyksellistä WallPen-teknologiaa tarjotaksemme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaide- ja tulostuspalveluita, jotka tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa ainutlaatuisilla suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulostus lähes millä tahansa materiaalilla

Pinnan materiaalilla ei ole merkitystä WallPenin kanssa. Voit tulostaa lähes millä tahansa materiaalilla, mukaan lukien puulla, kipsillä, betonilla, lasilla, muovilla, kivellä, tiilellä tai metallilla. Wall Printer voi tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä myös ovien, ikkunoiden, kaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pinnalle – vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologian ansiosta seinän reunoissa on aina pieni marginaali, johon tuloste tai teksti ei ulotu. Katto- ja lattiamarginaali on 25 cm, vasemmalla puolella 6 cm ja oikealla puolella 10 cm.

Ruuduton, ympäristöystävällinen muste

Tulostamiseen käytetään väripitoista ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Haju onnettomuksien tullessa pois integroitujen UV-kuivauslamppujen alla, ja muste on kuiva ja naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen.


Aiheeseen liittyvät artikkelit