Skip to main content

Muraali yritykselle Vincent van Robot

Mitä on Vincent van Robot?

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaide- ja printtipalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella. Vincent van Robotin avulla voit luoda ainutlaatuisia ja vaikuttavia ympäristöjä räätälöityjen suunnitelmien ja kuvien avulla.

Tulosta melkein mille tahansa pinnalle

WallPenin avulla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, laasti, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Seinien lisäksi Wall Printer, WallPenin avulla, voi myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstejä esimerkiksi ovissa, ikkunoissa, sälekaihtimissa, pöydissä ja muissa huonekaluissa. Ainoana rajana on mielikuvitus! Voit toteuttaa luovia ideoita ja tuoda ne näkyville juuri sellaisiin pinteisiin kuin haluat.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan ansiosta seinien reunoihin jää aina pieni marginaali, jonne printattu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmassa sivussa ja 10 cm oikeassa sivussa.

Hetkessä kuiva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taiteen seinillesi ilman liuottimia tai ohentimia. Haju- ja liuoteaineeton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivainten avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Voit nauttia upeista tuloksista välittömästi!

Tämän artikkelin tarkoituksena oli tarjota tietoa Vincent van Robotin tarjoamista palveluista. Kuvailimme yrityksen toiminta-alan, joka keskittyy seinämaalausten räätälöityihin kuviin ja printteihin. Kerroimme myös, että Vincent van Robot käyttää WallPen-teknologiaa, jonka avulla asiakkaat voivat luoda upeaa seinätaidetta ja printtejä monipuolisesti erilaisille pinnoille. Korostimme, että tulostusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja vedimme esiin Vincent van Robotin ylivertaisen Wall Printerin ominaisuuksia, kuten tulostuskorkeuden, leveyden ja kuivumisajan. Artikkeli vakuutti lukijalle, että Vincent van Robotin palvelut tarjoavat upeaa ja huoletonta seinätaidetta yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille.

Aiheeseen liittyvät artikkelit