Skip to main content

Muraalien käyttö Vincent van Robotin seinätaiteessa

Muraalien käyttö Vincent van Robotin seinätaiteessa

Vincent van Robot on johtava seinätaiteen ja tulostuspalveluiden tarjoaja, hyödyntäen WallPen-tekniikkaa. Tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaideteoksia ja tulostuspalveluita, tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla suunnitelmillaan ja taiteellaan.

Tulostamme melkein mille tahansa pinnalle. WallPenin avulla voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall-tulostimen ja WallPenin avulla pystytään tulostamaan taide-, kuvia ja tekstejä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Wall-tulostimella on monipuoliset mahdollisuudet tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pienet marginaalit, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian suuntaan, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Hetivalmis ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään vahvasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-lamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Me Vincent van Robotilla olemme ylpeitä tarjoamistamme monipuolisista seinätaide- ja tulostuspalveluista. Ammattitaitoinen tiimimme ja WallPen-tekniikka mahdollistavat kuvien, taiteen ja tekstien tulostamisen lähes mille tahansa pinnalle. Luo ainutlaatuisia tiloja, tuo persoonallisuutta ja jätä pysyvä jälki Wall-tulostimen ja WallPenin avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit