Skip to main content

Muraalien merkitys yrityksen brändäyksessä

Muraalien merkitys yrityksen brändäyksessä

Muraalit ovat merkittävä osa Vincent van Robotin tarjoamaa palvelua. Muraalit tai seinätulostukset ovat tehokas tapa brändätä yritystä ja luoda vaikuttavaa visuaalista markkinointia. Näillä suurikokoisilla, räätälöidyillä seinätaideteoksilla on kyky herättää huomiota ja luoda vahva visuaalinen identiteetti yritykselle. Seinätulostuksilla on myös kyky muuttaa tilan tunnelmaa ja viestittää yrityksen arvoja ja persoonallisuutta.

Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa luodakseen erinomaista seinätaidetta ja tulostuspalveluja. Se tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia kaikenlaisille yrityksille, yleisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omien visuaalisten suunnitelmien ja taiteen kautta. WallPenin avulla voi tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, laasti, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli.

Seinätulostuksen voima

Seinätulostus on voimakas tapa erottua massasta ja herättää kiinnostusta. Vincent van Robotin tarjoama WallPen-teknologia mahdollistaa kuvien tulostamisen eri kokoihin ja muotoihin. Suurimman kuvan korkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton. Tulostustekniikasta johtuen seiniin jää aina pieniä marginaaleja, joissa kuvat tai tekstit eivät ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian osalta, 6 cm vasemmalla seinän puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Seinätulostuksessa käytetään hyvin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit nauttia seinätaiteesta ilman liuottimia tai ohenteita! Tuoksuton muste kuivuu välittömästi laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen. Tämä tekee tulostuksen turvalliseksi ja kestäväksi käyttää erilaisissa tiloissa, kuten yritysten toimistotiloissa, julkisissa tiloissa tai yksityisissä kodeissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit