Skip to main content

Muraalien monikäyttöisyys Vincent van Robotilla

Muraalien monikäyttöisyys Vincent van Robotilla

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätaidetta ja painopalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityisille henkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella. Voit tulostaa WallPenin avulla lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla voit myös tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä muihin kohteisiin, kuten oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoa rajoituksesi on mielikuvituksesi.

Vincent van Robotin muraalit valmistetaan WallPenin avulla, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan suurin korkeus voi olla enintään 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostus ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian osalta, 6 cm vasemmalla sivulla ja 10 cm oikealla sivulla.

Vincent van Robotin seinämaalauksissa käytetään heti kuivuvaa, ympäristöystävällistä mustetta. Voit siis saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuttoman musteen kiinnittää välittömästi laitteen integroidut UV-kuivatuslamput, joten se on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit