Skip to main content

Muraalien painaminen eri materiaaleille Vincent van Robotin avulla

Muraalien painaminen eri materiaaleille Vincent van Robotin avulla

Tervetuloa Vincent van Robotin artikkelisarjaan, jossa tutustumme WallPen-teknologian avulla tehtyyn muraalien painatukseen eri materiaaleille. Vincent van Robot hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen ainutlaatuisia seinätaide- ja painopalveluita, jotka tarjoavat laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muokata tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja teoksilla.

Vincent van Robotin avulla voit painaa lähes millä tahansa pinnalla – olipa kyseessä puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. WallPenin avulla seinien lisäksi seinätulostin voi myös painaa taidetta, kuvia ja tekstejä esimerkiksi oville, ikkunoille, sälekaihtimille, ruokapöydille ja muille huonekaluille. Vain mielikuvitus on rajana!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajoittamaton leveys

Seinätulostimessa on monipuoliset mahdollisuudet painaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja painoleveys on täysin rajoittamaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoihin jää aina pieni marginaali, jossa painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaalit ovat 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkean pigmenttipitoisuuden omaavaa ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajueton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva sekä naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen.

Valitsemalla Vincent van Robotin palvelut saat siis taattua laatua ja huippuluokan tuloksia, olipa tarpeesi minkälainen tahansa. Tarjoamme monenlaisia muraalivaihtoehtoja ja autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinun tilaasi sopivan ratkaisun. Ole rohkeasti yhteydessä Vincent van Robotiin ja anna meidän luoda elävämmät tilat taiteen avulla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit