Skip to main content

Muraalien painaminen WallPen-tekniikalla

Vincent van Robot: Huippulaadukkaat muuraalien painatukset WallPen-tekniikalla

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan, jossa tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisia seinätaiteen ja painopalveluiden ratkaisuja WallPen-teknologian avulla. Edustamamme teollisuudenala keskittyy muuraalien painatukseen ja räätälöityjen kuvioiden toteuttamiseen. Meillä Vincent van Robotilla haluamme auttaa sinua muuttamaan tilasi ainutlaatuisella taiteella ja suunnittelulla. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja yrityksille, julkisille tiloille sekä yksityishenkilöille, jotka haluavat luoda tiloihinsa räätälöityjä designeja ja taidetta.

Painatukset lähes kaikille pinnoille

WallPenin avulla voimme painaa lähes millaiselle tahansa pintamateriaalille, olipa kyseessä sitten puu, kipsi, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voimme painaa taiteen lisäksi myös kuvia ja tekstejä esimerkiksi ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden huonekalujen pinnalle. WallPen avaa rajoittamattomia mahdollisuuksia – ainoa rajoite on mielikuvituksesi!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja -muotoisten kuvien painattamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja leveyden suhteen olemme täysin rajattomia! Tulostustekniikan vuoksi painetun kuvan tai tekstin ulottumattomissa jää aina pieni marginaali seinän reunoilla. Tämä marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva ja ympäristöystävällinen muste

Käytämme painatukseen erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kuivuu välittömästi laitteessa olevien UV-valon kovettimien alla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen.

Rohtoa silmälle, iloa mielialalle

Unohda tylsät seinäpinnat ja anna tilallesi elämää näyttävällä seinätaiteella! Vincent van Robotin WallPen-tekniikka tarjoaa uskomattoman vaihtoehdon perinteisille seinäpintojen koristeluille. Voit muuttaa yrityksesi käytävät inspiroiviksi ja persoonallisiksi, koristella julkisia tiloja vangitsevilla maisemilla, tai antaa kotisi seiniin oman hieman erikoisemman leimasi. Voimme myös painaa logot, kuvat tai tekstit juuri sellaisina kuin haluat. Yhdistävätkö huimien vuoristomaisemien kuvat työpaikkasi taukohuoneisiin tai raikkaat maisemasuunnittelut toimistosi seinille tehostamaan työntekijöiden luovuutta? Vincent van Robot toteuttaa visiosi WallPen-teknologialla.

Räätälöidyt designit jokaiselle alustalle

WallPenin avulla voimme painaa suunnitelmasi lähes kaikille pinnoille. Haluatko kenties luoda muistomerkin tai mainostaulun kaupungin keskeisimmälle paikalle? Nykyaikainen ja näyttävä design houkuttelee katseita ja jää mieleen. Miksi tyytyä tylsinä sileiden seinien maalauksiin, kun voit herättää näyttävän vastakohtaefektin painamaan kuvan tiiliseinään? Tai luoda persoonallisen sisustuksen jykevään betonipintaan? Mahdollisuudet ovat äärettömät, ja voimme auttaa sinua viemään vision todellisuuteen.

Vincent van Robot WallPen-tekniikka

Vincent van Robotin ammattitaitoinen tiimi takaa, että muuraalien painattaminen WallPen-teknologialla onnistuu aina korkeimmalla ammattitaidolla ja laadulla. Haluamme auttaa sinua luomaan juuri sellaisia taideteoksia, jotka herättävät huomiota ja kestävät aikaa. Tehokas WallPen-teknologia yhdistettynä ammattitaitoomme takaa onnistumisen jokaisessa projektissa. Valitse Vincent van Robot ja anna meidän auttaa sinua muuttamaan tilasi ainutlaatuisiksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit