Skip to main content

Muraalien suunnitteluvinkeillä luovaa ilmettä tiloihin

Vincent van Robot – Muraalien suunnitteluvinkeillä luovaa ilmettä tiloihin

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Tässä artikkelissa jaamme sinulle ideavinkkejä ja inspiraatiota muraalien suunnitteluun. Vincent van Robot on alan edelläkävijä, joka hyödyntää WallPen-tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellista seinätaidetta ja pystypintojen painopalveluita. Haluamme auttaa sinua muuttamaan tilasi luovilla ja yksilöllisillä suunnitelmilla!

Eri pintoja, rajattomat mahdollisuudet

Vincent van Robotin WallPen tekee mahdottomasta mahdollista. Voimme painaa miltei mille tahansa pinnalle, kuten puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printer -laitteen ja WallPenin avulla voimme myös painaa taidetta, kuvia ja tekstejä esimerkiksi oville, ikkunoille, verhoille, pöytätasoille ja muille huonekaluille. Vain mielikuvitus asettaa rajat luovuudelle!

Vincent van Robot tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet painaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, eikä tulostuksen leveydelle ole rajoituksia! Tulostusteknologiasta johtuen seinässä aina jää pieni marginaali, jonne kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm kattoa ja lattiaa kohti, 6 cm vasemmalle seinälle ja 10 cm oikealle seinälle.

Tuore ja ympäristöystävällinen muste

Me Vincent van Robotilla käytämme erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten seinälläsi voi olla taidetta ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-valolamppujen alla ja on kuivumisen jälkeen heti naarmuuntumaton. Voit nauttia uudesta muraalistasi heti tulostuksen jälkeen.

Kun kaipaat luovaa ilmettä tiloihin, Vincent van Robot on valintasi. Tarjoamme sinulle upeat mahdollisuudet luoda persoonallista seinätaidetta ja painatusta juuri omiin tarpeisiisi sopiville pinnoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan luovaan seikkailuun Vincent van Robotin kanssa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit