Skip to main content

Muraalien taika: Loihdi värikäs tunnelma Vincent van Robotin avulla

WallPen-teknologia mahdollistaa upean seinätaiteen toteuttamisen Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robot -yritys hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisen laadukkaita seinätaidetulosteita ja painopalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla suunnitelmilla ja taideteoksilla. WallPenin avulla voimme painaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla WallPen auttaa myös painamaan taidetta, kuvia ja tekstiä esimerkiksi oviin, ikkunoihin, kaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Korkeus enintään 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erikokoisten ja erimuotoisten kuvien painamiseen. Kuvan enimmäiskorkeus voi olla jopa 4 metriä ja painetun kuvan leveys on täysin rajaton. Painotekniikan vuoksi painettavan kuvan tai tekstin reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa kuva tai teksti ei ulotu. Ylä- ja alareunoissa marginaali on 25 cm, vasemmassa reunassa 6 cm ja oikeassa reunassa 10 cm.

Viipymättä kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Painamiseen käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Tuoksuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuivunut ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen.

Vincent van Robotin tarjoama WallPen-teknologia avaa aivan uusia mahdollisuuksia sisustukseen ja tilojen personointiin. Voit tuoda ainutlaatuisuutta ja väriä ympärillesi omilla suunnitelmillasi ja taideteoksillasi. Olipa kyseessä yritystila, julkinen tila tai yksityiskoti, tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista painolaatua ja tukea kaikissa tarpeissa. Valitse Vincent van Robot tukemaan luovuuttasi ja luomaan tunnelmaa WallPen-teknologian avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit