Skip to main content

Muraalit eri pintamateriaaleille

Muraali: Taiteen muoto, joka muuttaa tilasi eläväksi

Muraalit ovat taiteellisia teoksia, jotka antavat tiloille persoonallisuutta ja luovat ainutlaatuisen tunnelman. Vincent van Robot -yrityksen avulla voit toteuttaa unelmiesi muraalin, joka kohottaa tilasi uudelle tasolle. Muraalit ovat täydellinen tapa luoda visuaalista vaikutusta liiketiloihin, julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin.

Muraalit ovat enemmän kuin vain maalaus seinällä. Ne ovat taideteoksia ja tapa kertoa tarinoita. Vincent van Robotin ammattitaitoiset taiteilijat ymmärtävät pintamateriaalien ainutlaatuisuuden ja luovat räätälöityjä muraaleja, jotka täydentävät tilaasi täydellisesti. Olipa kyse sitten puusta, kipsistä, betonista, lasista, muovista, kivestä, tiilestä tai metallista, Vincent van Robotin WallPen-teknologia mahdollistaa muraalin tulostamisen lähes mille tahansa pinnalle.

Vincent van Robot – Taide ja teknologia kohtaavat

Vincent van Robot on yritys, joka yhdistää taiteen ja teknologian tuottamaan upeita tuloksia. Yrityksen WallPen-teknologia tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia liiketoiminnalle, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa omien suunnittelujensa ja taiteen avulla.

Yksi Vincent van Robotin erityisominaisuuksista on sen kyky tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. WallPenilla voi tulostaa ei vain seinille, vaan myös oville, ikkunoille, sälekaihtimille, pöydille ja muulle kalustolle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana. Voit luoda mittatilaustyönä muraaleja ja kuvia haluamillasi mitoilla ja muodoilla. Maksimikorkeus muraalille on jopa 4 metriä, ja tulostuspituudessa ei ole rajoituksia.

Välitön kuivuminen ja ympäristöystävällinen muste

Vincent van Robotin käyttämä erittäin pigmentoitu ja ympäristöystävällinen muste kuivuu välittömästi WallPenin integroitujen UV-kuivatuslamppujen avulla. Tämä tarkoittaa, että kuva tai teksti on heti kuivunut ja naarmuuntumaton. Tämän lisäksi käytettävä muste on täysin liuotinvapaata ja hajutonta, joten voit nauttia taiteesta seinilläsi huolettomasti.

Vincent van Robot liittää teknologiansa taiteeseen tarjoten asiakkailleen ainutlaatuisen tavan muuntaa tilojaan ja luoda visuaalista vaikutusta. Olitpa sitten liikemies, kahvilanomistaja, julkinen rakennus tai yksittäinen henkilö, Vincent van Robotin muraalit auttavat sinua ilmaisemaan luovuuttasi ja jättämään jälkesi maailmaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit