Skip to main content

Muraalit: Ihanteellinen ratkaisu minkä tahansa pystypinnan koristeluun

Tervetuloa Vincent van Robotin blogiin! Olet saapunut oikeaan paikkaan, jos etsit upeaa ratkaisua tilojen muokkaamiseen räätälöidyillä kuvilla ja taiteella. Vincent van Robot tarjoaa ainutlaatuisia tulostuspalveluita robttiprinttaustekniikan avulla. Olipa kyseessä sitten yrityksesi tilat, julkinen tila tai yksityishenkilön koti, meiltä saat valtavasti mahdollisuuksia tilojen muokkaamiseen juuri sellaiseksi kuin haluat.

Tulosteita lähes mille tahansa pinnalle

Meidän avulla voit tulostaa käytännössä mille tahansa pinnalle, olipa se sitten puu, kipsi, betoni, vaneri, muovi, kivi, tiili tai metalli. Seinätulostimen avulla voit toteuttaa taiteen, kuvat ja tekstit myös ovissa ja ikkunoissa. Ainoa rajoite on mielikuvitus!

Enimmäiskorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Seinätulostin tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa kuvia eri kokoisina ja muodoissa. Enimmäiskorkeus kuvalle on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinälle jää aina pieni reuna, johon kuva tai teksti ei ulotu. Reunus on 25 cm katon ja lattian suuntaisesti, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten saat uniikkeja taideteoksia seiniisi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroiduissa UV-kuivauslampuissa ja on kuiva sekä naarmuuntumaton välittömästi tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit