Skip to main content

Muraalin luomisen mahdollisuudet Vincent van Robotin avulla

Vincent van Robotin avulla muraalin luominen ei ole koskaan ollut helpompaa tai monipuolisempaa. Vincent van Robot, olemme uniikki toimija seinämaalauksia toteuttavassa teollisuudessa. Hyödynnämme WallPen-tekniikkaa tarjotaksemme asiakkaillemme laadukkaan seinätaiteen. Teknologiamme on käytössä  yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan kuvilla, informaatioteksteillä tai taiteella.

Printit lähes millä tahansa pinnalla

Pinnan materiaalilla ei ole väliä Vincent van Robotin kanssa. WallPenin avulla voit tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. W

Size does matter. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostuksen leveys ei ole rajoitettu millään tavalla! Tulostustekniikasta johtuen tulostetun kuvan tai tekstin reunoilla on aina pienet rajat, joita ei tulosteta. Rajat ovat 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm seinän vasemmassa reunassa ja 10 cm oikeassa reunassa.

Silmänräpäyksessä kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakkaasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia. Hajuton muste kovettuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja kuivaa sekä naarmuuntumiskuivuudeltaan heti tulostuksen jälkeen.

Valitsemalla Vincent van Robotin sinulla on mahdollisuus luoda ainutlaatuiset muraalitilat omilla räätälöidyillä suunnitelmillasi. Tarjoamme korkealaatuisia seinätaiteen ja painopalveluita asiakkaille, jotka haluavat erottua ja henkilökohtaistaa tilansa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja tehdä unelmistasi totta yhdessä Vincent van Robotin kanssa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit