Skip to main content

Muraalitulostuksen uusi aikakausi Vincent van Robotin avulla

Muraalitulostuksen uusi aikakausi Vincent van Robotin avulla

Tervetuloa Vincent van Robotin muraalitulostuksen uuden aikakauden pariin! Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaide- ja tulostuspalveluja. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilansa räätälöidyillä suunnitelmilla ja taideteoksilla.

Tulostamme lähes mille tahansa pinnalle. WallPen-teknologian avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Wall Printerin avulla voimme tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, rullakaihtimiin, pöytätasoihin ja muihin huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri kokoisten ja muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian ansiosta seinän reunoissa on aina pieniä marginaaleja, joihin painettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian reunassa, 6 cm vasemmalla seinän puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään erittäin pigmentoitua, ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuaton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on kuiva ja naarmuturvallinen heti tulostuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit