Skip to main content

Museossa uusi näyttely avautumassa ja erottumisideat ovat luokkaa repsottava banderolli etuovella? Nö pröblöm, Vincent van Robot säntää apuun!

Banderollit ovat hienoja! Esimerkiksi festareilla ja maatalousmessuilla. Museoon ne luovat kuitenkin kiljupöntöltä haisevan punk keikan tunnelman.

Museot ovat paikkoja, joissa voi inspiroitua kauneudesta, astua mielikuvituksen värittämälle aikamatkalle ja uppoutua menneiden aikojen tarinoihin. Museoiden tarkoitus on kertoa tarina, yleensä erittäin visuaalisesti ja laadukkaasti. Vincent van Robotin intohimona on lisätä maailmaan kauneutta, ainakin omasta mielestämme arvomme kohtaavat Museoiden intressien kanssa täydellisesti. Palvelumme avulla voit saavuttaa halutun vaikutuksen ja erottua arjesta. Robottimme toteuttamat seinämaalaukset voivat olla aivan valtavan kokoisia, jopa 4 metriä korkeita ja leveyttä rajattomasti!

Kaiken kaikkiaan museon sisustus on tärkeä osa sen kokonaisvaltaista tunnelmaa ja kävijöiden kokemusta. Kun uusi näyttely avautuu ja mietit tapaa erottua, luoda WAU-efektiä, niin mikä olisi parempi tapa kuin Vincent van Robotin toteuttama seinäprinttaus eli muraali sisääntuloon? Muraalit voivat olla taidokkaita ja visuaalisesti vaikuttavia luomuksia, jotka esittävät merkittäviä teoksia tai kertovat tarinoita museosi teemoista ja historiasta.

Vincent van Robot toteuttaa mahtavat muraalit joko museon sisä- tai ulkoseinälle. Voimme toteuttaa ilman luomisen tuskaa toivomasi tyylisen muraalin. Muraalit ovat laadultaan uniikkeja, ei enää repsottavia tarroja, ryppyisiä banderolleja vaan suoraan pinnalle tulostettua kauneutta, tai mustan surman aikaista rumuutta, mitä kuvasi ikinä esittääkään. Emme jätä jälkeen teipin tai ruuvien jälkiä, mikä takaa kauniin sekä esteettisen ilmeen. Muraalimme ovat myös ekologisia ja vesipohjaisia, joten luomme kauneutta ympäristöystävällisellä tavalla.

Opasteet, informaatiot sekä kävijöille viestintä.

Tilojen sisustus museossa voi olla myös informatiivinen ja viestinnällinen. Muraalit voivat toimia opasteina ja kertoa vierailijoille myös menneiden näyttelyiden historiasta, kävijämääristä, tilasta itsestään, taiteilijoista, ja tulevien näyttelyiden aiheista. Näin varmistamme, että museosi vierailijoilla on toivottu opastus, informaatio, kahmalokaupalla kauneutta sekä halu tulla uudestaan.

Ota yhteyttä Vincent van Robotiin ja anna meidän auttaa tekemään museostasi entistä vaikuttavampi ja unohtumattomampi paikka vierailla.

Tilastasi teoksesi – Vincent van Robot

Aiheeseen liittyvät artikkelit

muraali, museo, ravintola, ravintolan sisutaminen, seinämaalaus, seinäprinttaus, sisätilan opasteet, toimisto, toimitilan sisustus, uniikki sisustus, wallpen, wallprinting