Skip to main content

Muuta tilasi uniikiksi: Seinätulostuspalvelu Vincent van Robotilta

Idea_subtitle: Innovatiivinen seinätulostuspalvelu

Vincent van Robotin tarjoama seinätulostuspalvelu on todella innovatiivinen tapa muuttaa tilasi uniikiksi. He käyttävät WallPen-teknologiaa, joka mahdollistaa upean seinätaiteen ja tulostuspalvelut. Tämä palvelu tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia liiketoimille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilojaan omannäköisikseen mukautettujen suunnitelmien ja taiteen avulla.

Kuvittele, että voit saada tulosteita lähes mille tahansa pinnalle Vincent van Robotin avulla. WallPen-teknologian ansiosta voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, laastille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printerin avulla voit tulostaa taidetta, kuvia ja tekstiä myös esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöytätasoihin ja muuhun kalustukseen. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat.

Idea_subtitle: Suuri korkeus ja rajoittamaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tulostaa erikokoisia ja -muotoisia kuvia. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä, ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostustekniikan vuoksi seinän reunoilla on aina pieniä marginaaleja, joissa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmassa reunassa ja 10 cm oikealla puolella.

Näiden mittojen avulla voit suunnitella ja toteuttaa juuri haluamasi kokoisia ja muotoisia kuvia, jotka täyttävät tilasi juuri oikealla tavalla. Voit luoda vaikuttavia taideteoksia tai viestiä tehokkaasti yrityksesi tai brändisi arvoista. Älä anna koon rajoittaa luovuuttasi – Vincent van Robotin seinätulostuspalvelu tekee ideasi todelliseksi.

Idea_subtitle: Välittömästi kuiva ja ympäristöystävällinen muste

Seinätulostuksessa käytettävä erittäin pigmentoitu ja ympäristöystävällinen muste takaa, että voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohentimia! Hajuton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen avulla ja on kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostuksen jälkeen.

Ympäristöystävällinen muste mahdollistaa seinätulostuksen ilman haitallisia kemikaaleja, joten voit luottaa siihen, että tilasi muutos tapahtuu turvallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tämä tekee Vincent van Robotin seinätulostuspalvelusta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat luoda ainutlaatuisen tunnelman tiloihinsa, mutta myös ympäristöä kunnioittaen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit