Skip to main content

Personalized Wall Decor: Enhance Your Space with Vincent van Robot

Personalized Wall Decor: Enhance Your Space with Vincent van Robot

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset. Vincent van Robot on suomalainen yritys, joka tarjoaa räätälöityjä seinämaalauksia ja tulostuspalveluita käyttäen WallPen-teknologiaa. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille sekä yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Prints on almost any surface

WallPenin avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. Tulostamme puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle ja metallille. Wall Printerimme avulla voimme tulostaa taiteen ja kuvat myös ovien, ikkunoiden, kaihtimien, pöytälevyjen ja muiden huonekalujen pinnalle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Painetun kuvan korkeus voi olla enintään 4 metriä ja leveys on täysin rajaton. Huomioithan, että seinään jää aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ylety. Marginaali on 25 cm sekä katon että lattian suunnassa, 6 cm vasemmalla seinän sivulla sekä 10 cm oikealla seinän sivulla. Näiden marginaalien ansiosta luomasi suunnitelma sopii täydellisesti tilaan.

Instantly dry, environmentally friendly ink

Käytämme painatukseen erittäin pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit koristella seinäsi taiteella ilman liuottimia tai ohenteita. Haju- ja liuotinaineeton muste kuivuu hetkessä WallPrinterin integroidussa UV-kuivauskammiossa ja on heti tulostamisen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Vincent van Robotin WallPen-teknologia tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden muuttaa tiloja mieleiseksesi. Jätä seinäteippaukset taaksesi ja luo omannäköisesi seinäkoristelu Vincent van Robotin avulla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit