Skip to main content

Persoonallisuutta tiloihin mahtavalla sisäseinämaalauksella

Vincent van Robot – Persoonallisuutta tiloihin mahtavalla sisäseinämaalauksella

Vincent van Robot on yritys, joka hyödyntää WallPen-teknologiaa tarjotakseen asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaiteen ja tulostuspalveluita. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan räätälöidyillä suunnitelmilla ja taiteella.

Seinien lisäksi Wall Printer, WallPenin avulla, pystyy myös tulostamaan taidetta, kuvia ja tekstejä esineille, kuten ovien, ikkunoiden, sälekaihtimien, pöytätasojen ja muiden kalusteiden pinnalle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Tulosta lähes kaikille pinnoille

Suurin etumme on WallPenin kyky tulostaa lähes millä tahansa pinnalla, mukaan lukien puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli. Oli sitten kyse seinistä tai tulosteesta, WallPenin avulla voimme täyttää tarpeesi. Halusitpa sitten tulostaa tunnelmallisen taustakuvan seinälle tai vaihtelua yrityksen ikkunatarralla, WallPen hoitaa sen.

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tulostaa eri kokoisia ja muotoisia kuvia. Maksimikorkeus on 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajaton! Tulostusteknologian vuoksi seinän reunoille jää aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian välissä, 6 cm vasemmalla puolella seinää ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään voimakaspigmentoituja, ympäristöystävällisiä musteita ilman liuottimia tai ohenteita. Siksi seinälläsi voi olla taidetta ilman haitallisia kemikaaleja! Hajuton muste kuivuu heti laitteen sisäänrakennettujen UV-kuivatuslamppujen alla ja on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Yrityksemme Vincent van Robot on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia seinämaalaus- ja tulostuspalveluita. Ymmärrämme, että jokainen tila on ainutlaatuinen ja ansaitsee persoonallisen ilmaisun. WallPen-tekniikan avulla voimme toteuttaa luovia ideoita ja luoda tiloihin ainutlaatuisen tunnelman. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meidän auttaa sinua unelmiesi tilan luomisessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit