Skip to main content

Rajattomat mahdollisuudet Muraalien koon suhteen

Rajattomat mahdollisuudet Muraalien koon suhteen

Tervetuloa Vincent van Robotin maailmaan, jossa tarjoamme ainutlaatuisia seinätaidetta ja painopalveluita! Käyttämämme WallPen teknologia mahdollistaa upeita tuloksia ja luo lukemattomia mahdollisuuksia yrityksille, julkisiin tiloihin ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa omilla suunnitelmillaan ja taideteoksillaan. Meillä vain taivas on rajana.

Seinän materiaalista riippumaton tulostus

Vincent van Robotin WallPen avulla voimme tulostaa lähes mille tahansa pinnalle. Tulostus onnistuu niin puulle, laastille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle kuin metallillekin. WallPenin ansiosta voimme tulostaa paitsi seinille, myös erilaisille esineille, kuten oville, ikkunoille, sälekaihtimille, pöytätasoille ja muille huonekaluille. Vain mielikuvitus asettaa rajoitteen.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus voi olla jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinän reunoihin jää aina pieniä marginaaleja, joissa kuva tai teksti ei ulotu. Kenttä on 25 cm katon ja lattian alueella, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Välittömästi kuiva, ympäristöystävällinen muste

Käytämme erittäin pigmenttistä ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuaton muste kuivuu välittömästi laitteen integroitujen UV-kuivatusten avulla ja on heti tulostuksen jälkeen kuiva ja naarmuuntumaton.

Aiheeseen liittyvät artikkelit