Skip to main content

Revolutionize Your Space with Vincent van Robot’s Wall Printing Technology

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset – vinkeillä Vincent van Robotilla voit mullistaa tilasi WallPenin seinätulostusteknologialla. Vincent van Robot on yritys, joka tarjoaa poikkeuksellisia seinätaidetta ja tulostuspalveluita hyödyntäen WallPen-teknologiaa. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuttaa tilojaan omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Tulosta melkein mille tahansa pinnalle

Pinnan materiaalilla ei ole väliä WallPenillä tulostaessasi. Voit tulostaa melkein mille tahansa pinnalle, kuten puulle, kipsille, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Wall Printer voi tulostaa taiteen, kuvat ja tekstit myös muihin esineisiin, kuten oviin, ikkunoihin, sälekaihtimiin, pöydänkansiin ja muihin huonekaluihin WallPenin avulla. Ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat!

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys

WallPrinter tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja erimuotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan maksimikorkeus on jopa 4 metriä ja tulostuksen leveys on täysin rajaton! Tulostusteknologiasta johtuen seinän reunoilla on aina pienet reunaviivat, joissa painettu kuva tai teksti ei jatku. Reunaviiva on 25 cm katon ja lattian rajassa, 6 cm seinän vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella.

Pikakuivuva, ympäristöystävällinen muste

Tulostuksessa käytetään korkeasti pigmentoitua ja ympäristöystävällistä mustetta, joten voit saada taidetta seinällesi ilman liuottimia tai ohenteita! Hajuasemattomuuden ansiosta muste kuivuu välittömästi laitteessa olevan UV-valon avulla ja on kuiva ja naarmunkestävä heti tulostamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit