Skip to main content

Seinämaalaukset mittatilaustyönä: Vincent van Robotin taidokkaat teokset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset

Sisustus Ekologinen Korvaa seinäteippaukset on huippuluokan seinämaalauspalvelu, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisen ja vaikuttavan ilmeen tiloihisi. Vincent van Robotin tarjoama WallPen-teknologia tuo erinomaiset seinätaideteokset sekä painopalvelut tarjoten laajan valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkisille tiloille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat muuntaa tilansa omilla mukautetuilla suunnitelmilla ja taiteella.

Laadukkaat tilaustyönä: Vincent van Robotin taiteilijat ymmärtävät, kuinka tärkeää on tarjota asiakkaille yksilöllisiä teoksia ja taidetta, jotka vastaavat heidän ainutlaatuisia tarpeitaan ja mieltymyksiään. Vincent van Robotin erikoistuneet maalarit luovat mittatilaustyönä upeita ja taidokkaita seinämaalauksia, jotka tekevät tiloistasi todella erottuvia ja inspiroivia.

Monipuolisuus pinta-alan suhteen

Vincent van Robotin WallPen-tekniikka mahdollistaa seinämaalaukset lähes kaikille pinnoille. Puu, rappaus, betoni, lasi, muovi, kivi, tiili tai metalli – näillä materiaaleilla ei ole merkitystä. WallPenin avulla voit tulostaa seinämaalauksia sekä taiteellisia kuvia ja tekstejä myös oville, ikkunoille, kaihtimille, pöytätasoille ja muille huonekaluille. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit saavuttaa.

Maksimikorkeus 4 metriä, rajaton leveys: Wall Printer tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja -muotoisten kuvien tulostamiseen. Tämän tekniikan ansiosta seinällä on aina pieni marginaali, jossa painetun kuvan tai tekstin ei pitäisi ulottua. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla seinällä ja 10 cm oikealla seinällä. Voit siis luottaa siihen, että lopputulos on täsmällinen ja laadukas.

Tuoreena kuivuva, ympäristöystävällinen muste

Käytämme painatukseen korkealaatuista ja ympäristöystävällistä mustetta, joka ei sisällä liuottimia tai ohentimia. Tämä mahdollistaa taiteen asettamisen seinällesi ilman haitallisia kemikaaleja. Haju ei ole ongelma, sillä kestävä muste kuivuu välittömästi laitteessa integroitujen UV-kovetusten avulla, joten se on kuiva ja naarmuuntumaton heti painamisen jälkeen. Näin voit nauttia kauniista taideteoksesta ilman kompromisseja turvallisuuden tai kestävyyden suhteen.

Vincent van Robot: luovuuden ja ammattimaisuuden suojelijat

Valitsemalla Vincent van Robotin saat huippuluokan palvelua seinämaalauksissa ja painopalveluissa. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme asiakkaillemme parasta laatua, luovuutta ja ammattitaitoa kaikissa tekemissämme teoksissa. Meille tärkeää on asiakkaan ainutlaatuisuuden ja tarpeiden ymmärtäminen, jotta voimme luoda todella näyttäviä seinämaalauksia ja taidekokonaisuuksia. Vincent van Robot on luovuuden ja ammattimaisuuden suojelija, joka tuo taidetta ja yksilöllisyyttä tiloihisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit