Skip to main content

Seinämaalaukset rakennusten sisätiloihin: Ikuista uniikki taide seinälle

Unelmoi rajattomasta taiteesta seinilläsi

Seinämaalaukset tarjoavat ainutlaatuisen ja persoonallisen tavan koristella rakennusten sisätiloja. Vincent van Robot, yrityksemme nimi, on erikoistunut seinämaalauksiin ja tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisia seinätaidelahjoja WallPen-teknologian avulla. Tämä teknologia mahdollistaa monipuolisen valikoiman mahdollisuuksia yrityksille, julkitiloihin ja yksityisasiakkaille, jotka haluavat muuttaa tilansa mukautetuilla kuvilla ja taideteoksilla.

Loputtomat mahdollisuudet

WallPenin avulla voit tulostaa lähes mille tahansa pinnalle, kuten puulle, rappaukselle, betonille, lasille, muoville, kivelle, tiilelle tai metallille. Sen lisäksi että voit luoda taidetta seinille, WallPrinter voi myös tulostaa kuvia ja tekstejä myös oville, ikkunoille, sälekaihtimille, tasoille ja muille kalusteille. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Luota laatuun ja nopeuteen

WallPenin tulostusteknologia tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erikokoisten ja erimuotoisten kuvien tulostamiseen. Kuvan enimmäiskorkeus on jopa 4 metriä ja tulostusleveys on täysin rajoittamaton! Tulostustekniikasta johtuen seinällä on aina pieni marginaali, jossa tulostettu kuva tai teksti ei ulotu. Marginaali on 25 cm katon ja lattian kohdalla, 6 cm vasemmalla puolella ja 10 cm oikealla puolella. Tuloste kuivuu välittömästi ja käyttää ympäristöystävällistä mustetta, jolloin saat taidetta seinillesi ilman liuottimia tai ohenteita. Haju puuttuu! Muste kuivuu heti WallPen-laitteen integroitujen UV-kuivauslamppujen alla ja onkin kuiva ja naarmuuntumaton heti tulostamisen jälkeen.

Yhteenveto

Vincent van Robot tarjoaa WallPen-teknologian avulla ainutlaatuisia seinämaalauksia asiakkaille, jotka haluavat muuttaa tilojaan taiteellisesti. Monipuolisen tulostustekniikan ansiosta voit tulostaa seinämaalauksia, kuvia tai tekstejä lähes mille tahansa pinnalle. Laadukkaalla ja nopealla tulostuksella varmistamme, että saat uniikin taiteen ja taideteokset juuri haluamallasi tavalla seinillesi. Valitse Vincent van Robot WallPen-teknologiaasi ja tee tiloistasi kiehtovia taideteoksia sisätiloihin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit